www.FlowerBG.com Цветя и опаковане на подаръци | Тел.: 0888 00 60 65 | E-мейл: contacts@flowerbg.com
 
 
 
Произволно показан букет
разгледайте всички
Произволна аранжировка
разгледайте всички
 
Начало : За нас

Добре дошли на интернет страницата на Flower Shop - магазин за цветя и опаковане на подаръци в Мол Варна.

Поради сезонният характер на цветята, ще се радваме след като си харесате букет или аранжировка, да запомните кода и да се свържете с нас за да Ви информираме за възможност за поръчка и актуална цена.

Ние можем да ви предложим:
- стилно аранжирани саксийни цветя и букети;
- интересно опаковане на подаръци;
- луксозни и ръчно направени уникални картички;
- цветни балони и декорация;
- кошници с плодове и цветя;
- аранжировки и плюшени играчки;

Организираме и сватбени тържества. Доставките на цветя са вече ежедневие, а усмивките на лицата и блясъка в очите на получателите им – нашата най-голяма награда.

За да опаковаме подарък за скъп за Вас човек, ние се нуждаем от малко помощ – добре би било да знаем пола, възрастта и цветови предпочитания на получателя. Не винаги е нужно да научим какво опаковаме и повода, но това ни улеснява и увеличава шансовете за отличен краен резултат.

Едни от най-интересните неща, които сме опаковали са – огромни плазмени телевизори, пералния, хладилник, мини бар, леки автомобили, маса за игра на покер, кресло, музикална уредба, мобилни телефони, бижута, ръчни и стенни часовници, музикален фотьойл, глобус, колело, белезници, кошница за пикник, безброй детски играчки, футболна топка, банкнота, картини, сладки изкушения, бутилки с алкохол, тенджери и тигани, тирбушон, ножове, козметика, бельо, осветителни тела, нощни лампи, луксозни спални комплекти, лаптоп, дигиталени фотоапарати, дигитална фоторамка, тухла, смесителна батерия, бойлер, фототапет, живи папагал в клетка, малко куче, зайче и риба.


За специалния за вас човек, ние можем да доставим цветя, кошница със свежи плодове или сладки изкушения, малка плюшена играчка или бутилка избран алкохол.

Бихме искали да Ви благодарим за подкрепата, доверието и положителните емоции с които ни дарявате.

Приятни минути на flowerbg.com  Моля посетете и профилът ни във Facebook.


МОЛ Варна

 
 
назад
нагоре
© 2010 - 2013
Всички права са запазени от Минус Едно ЕООД
www.flowerbg.com
Начало
За нас
Букети
Опаковане на подаръци и други
Аранжировки
Доставки
Интересно
Контакти